Privacybeleid Spoorcam.nl

SGSP hecht groot belang aan de bescherming van uw privacy en de veiligheid van persoonsgegevens.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Spoorcam.nl. U dient zich ervan bewust te zijn dat Spoorcam.nl niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van de Spoorcam.nl website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Spoorcam.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Gebruik van onze diensten
Wanneer u Spoorcam.nl bezoekt verzameld onze webserver automatisch beperkte informatie, met inbegrip van uw IP adres en informatie over de verbinding van uw computer met het Internet. Wij gebruiken deze informatie om deze website te leveren op uw verzoek, om onze website af te stemmen op de belangen van onze bezoekers en om verkeer binnen deze website te meten. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Spoorcam.nl. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies
Spoorcam.nl maakt geen gebruik van cookies.

Uitgangspunten
Uw persoonsgegevens worden te allen tijde zorgvuldig en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere toepasselijke privacy regelgeving verwerkt.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De verkregen informatie wordt niet gedeeld met derden, tenzij Spoorcam.nl daartoe verplicht is op grond van de wet of een rechterlijke uitspraak. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw rechten
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op ieder moment aan ons is verstrekt. Als u deze rechten wilt uitoefenen, kunt u contact met ons opnemen per email op privacy@sgsp.nl.

Veranderingen
Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en klachten
Als u vragen heeft over het privacybeleid van Spoorcam.nl of als u van mening bent dat Spoorcam.nl niet volgens dit beleid handelt of gehandeld heeft, dan kunt u contact met ons opnemen op privacy@sgsp.nl.